Ние се стремиме да бидеме Ваш избор на градежна компанија

повеќе

ЗА УСПЕШЕН БИЗНИС!

Клучни фактори за да се задоволат барањата на клиентите се: знаењето, стручноста, искуството, иновацијата и чувството на припадност на вработените на компанијата што ја дефинира бизнис филозофијата на компанијата.

Реализацијата на долгорочните и амбициозните бизнис цели на компанијата е блиску поврзана со постојано вложување и инвестирање во работниот тим на компанијата. Долгорочната бизнис стратегија на Линика Инженеринг ДОО е создавање на вредност базирана на сатисфакција и на клиентот и секако на своите вработени, кој бара олеснување во работењето, зголемена ефикасност и продуктивност.

Нашата визија е зголемен број на задоволни коминтенти, задоволни вработени, интегрирање на висока светска технологија и работење по највисоките стандарди за квалитет, како би ја задржале и зголемиле довербата на нашите клиенти.

ПОВЕЌЕ

НОВОСТИ

17 Фев 2017
Воведување на ISO 14001:2015 и OHSAS 18001:2007
повеќе

10 Фев 2017
Воведување на ISO 9001:2017
повеќе

ПОВЕЌЕ