Политика за приватност

Политика за приватност

    Тимот на Линика Инженеринг ви се заблагодарува за вашиот интерес за нашата компанија и нашите услуги. Заштита на вашата приватност при користење на нашата страна и услуги е многу важна за нас. Во таа насока Линика Инженеринг ве известува дека можете да ја посетите нашата страница во било кое време без ние да прибираме ваши лични податоци.

    Ги прибираме личните податоци од Вашата посета на нашата веб- страна кои Вие доброволно ги доставувате за конкретни цели. Може да собереме некој од следниве видови на лични податоци: име и презиме, контакт телефон и е-маил.

    Не споделуваме податоци на трети лица за вас од вашата посета на нашата веб страна. Обработката на личните податоци се врши во согласност со соодветните практики за да се гарантира безбедноста, интегритетот, доверливоста и достапноста на информациите.

    Оваа веб-страна користи Google Analytics. Тоа е сервис за веб-аналитика обезбеден од страна на Google Inc. Google Analytics користи таканаречени " Cookies ", текстуални датотеки кои се зачувани на Вашиот компјутер и кои овозможуваат анализа на Вашата употреба на веб-страницата. Информациите за вашето користење на оваа веб-страница, генерирани од Cookies по правило се пренесуваат на серверот на Google во САД и се меморираат. Во име на операторот на оваа веб-страница, Google ќе ги користи овие информации за да ја процени Вашата употреба на веб-страницата, да состави извештаи за активностите на веб-страницата и да обезбедува други услуги поврзани со активноста на веб-страницата и користењето на интернет.

    Резултатите на бројачите на Google Analytics (www.google.com/analytics) не се јавно достапни и служат за статистичка анализа. Политиката за приватност на Google е достапна на страницата www.google.com/privacy.

    Гарантираме усогласеност со важечките закони за заштита и приватност на податоците, а нашите процеси се приспособени да обезбедат ефикасни одговори на барањата за пристап и разгледување на личните податоци.

    За дополнителни информации во врска со обработката на личните податоци, контактирајте не следниов е-маил: info@linikainzenering.mk