НОВОСТИ

17 Фев 2017
Воведување на ISO 14001:2015 и OHSAS 18001:2007
повеќе

10 Фев 2017
Воведување на ISO 9001:2015
повеќе

29 Дек 2014
Благодарница на Линика Инженеринг
повеќе

01 Сеп 2014
Отворено новоизграденото училиште „Рајко Жинзифов, симбол на кинеско-македонско пријателство“
повеќе

01 Ное 2013
Линика Инженеринг се здоби со нов сопствен деловен простор
повеќе

24 Јули 2013
Компанијата Линика Инженеринг се стекна со Лиценца Б за изведувач на градби од втора категорија
повеќе

08 Мај 2013
Меѓународната конференција за “Национални стратегии за безбедност“
повеќе

23 Ное 2012
Потпишан договор
„Проект за помош во реконструкција и проширување на основното училиште за кинеско - македонското пријателство Рајко Жинзифов во Македонија“

30 Окт 2012
Изведба на кровна конструкција и ѕидарски работи
повеќе

14 Сеп 2012
Изведба на втора плоча
повеќе

19 Јули 2012
Поставен камен темелник
повеќе